Hakkımızda

Blogumuzun amacı İngilizce gelişiminize katkıda bulunmaktır. Yayınlanan şarkıların telif hakları yayıncılara aittir. Şarkı sözlerinin çevirisi profesyonel çevirmenlerimizce yapılmakta olup çevirilerin tamamı bize aittir. Her şarkı ile birlikte dilbilgisi ve kelime notları öğretmenlerce eklenmektedir. Şarkılarla bir yabancı dili öğrenmek gerçekten çok eğlenceli ve faydalıdır. Herkese iyi izlemeler :)

Marmara Dil Merkezi. Blogger tarafından desteklenmektedir.
6 Ocak 2014 Pazartesi


REQUEST A SONG








Değerli Takipçilerimiz,

Blogumuza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Şarkı taleplerinizi buradan iletebilirsiniz. Lütfen blogumuzda görmek istediğiniz şarkıları aşağıdaki yorum bölümüne yazınız. 

EN ÇOK İSTEK ALAN PARÇALARA ÖNCELİK

Ne yazık ki her istenen parçayı eklememiz imkansız, lütfen istediğiniz parça eklenmezse kırılmayın. Her gün öğrenciler / İngilizce öğrenen kişiler tarafından çok sayıda mail alıyoruz ve bildiğiniz gibi bu blogu gönüllü olarak hazırlıyoruz ve zamanımız kısıtlı.

Şarkıları eklerken en çok istek alan parçalara öncelik vermek istiyoruz. Yorumlarınız blogun bu bölümünde yayınlanmayacaktır, yorumlarınız direk blog yöneticilerine iletilecektir ve yöneticiler tarafından istekleriniz istek dosyasına eklenecektir. Yeni şarkı eklemelerini istek dosyasındaki en çok istenen parçalardan başlayarak yapacağız.

Ayrıca önerileriniz varsa iletmekten çekinmeyiniz. Tüm mesajlarınız tarafımızdan okunuyor ve dikkate alınıyor buna emin olabilirsiniz.

Size güzel bir blog hazırlayarak İngilizce gelişiminize bir nebze de olsa katkıda bulunmak ve İngilizceyi sevmenize yardımcı olabilmek inanın bizleri de çok mutlu ediyor. İlginiz, yorumlarınız için teşekkür ederiz.



1 yorum:

  1. Öncelikle yaptığınız işi çok çok beğendim. Gerçekten sizin gibi insanlara ihtiyacımız olduğuna inanıyorum.. İstek şarkım en sevdiğim şarkı: The Beatles-Across The Universe. Teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamızı Beğenin Takipte Kalın

Son 7 Günde En Çok İzlenenler

Şarkıcılar